Shopping cart

close
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mantra ioga, Naad ioga, meditació i relaxació amb bols tibetans

23/11/2019 | h.10:00 - 12:00

El so modifica les nostres ones cerebrals

Aquest dissabte, després d’uns anys d’aturar la meva tasca dedicada a l’ensenyança, em fa molt contenta impartir un taller relacionat amb el naad ioga, el ioga del so i la veu , de com podem explorar el so des de l’experiència i des del plaer.

Quan estudiava COU a l’Institut Pere Vives Vich d’Igualada, vaig tenir un professor de filosofia que va influenciar inevitablement el meu camí. Ens va parlar de Freud, de l’inconscient, dels somnis i dels fenòmens relacionats amb la ment, el temps i l’espai que la ciència no pot explicar…Molt encuriosida per tot això , vaig decidir estudiar Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona , estudis que vaig combinar estudiant dansa contemporània i dansa-teràpia . Durant la meva última etapa universitària vaig topar amb la investigació corporal Bodyweather de la mà d’Andrés Corchero i a partir d’aquest encontre la meva trajectòria ha estat fortament influenciada per aquesta investigació corporal i pràctica artística.


Durant els anys que vaig estudiar Psicologia em feia preguntes entorn a la ment i al comportament humà, sobre el sentit de l’existència, la concepció del temps i l’espai, i buscava respostes en els estudis psicològics . La psicologia, obsessionada per passar-ho tot pel filtre del mètode científic, només explica parcialment la realitat, i no em clarificava els meus dubtes i curiositats. Es per aquest motiu que vaig refugiar-me en la Psicologia Social Crítica, que em va donar una perspectiva del col.lectiu, més enllà de l’individu i em donava explicacions del comportament del “nosaltres”, qüestionant el plantejament de l’individu i del “jo” individualista. La Psicologia Social Crítica em va ajudar a entendre el comportament del grup, de les masses, de com es construeix el coneixement culturalment.


Uns anys després d’estudiar psicologia i de continuar estudiant diferents formes de dansa incorporo la pràctitca de ioga i la meditació a la meva vida quotidiana. El ioga i la meditació m’ajuden en una etapa complexa de la meva vida personal, això era el 2007.


Com a agraïment de tot el què em va donar la pràctica de ioga i la meditació vaig decidir formar-me com a professora de Hatha Ioga (AEPY) estudiant amb en Miquel Gabarró. Al 2008 viatjo al Nord de la India , l’estudi de ioga, la meditació i la dansa m’impulsen a fer aquest viatge. Durant tres mesos vaig estar estudiant dansa amb un mestre japonés, Rhizome Lee, que está vivint a l’Himalaya des de fa més de 20 anys. I també vaig estar estudiant els textos antics relacionats amb la filosofía del ioga, practicant i meditant a l’Ashram Yoga Niketan de Rishikesh, vinculat a les ensenyances de Swami Yogeshwaranand Paramhamsa. Uns anys més tard , cap al 2011 m’endinso en el cant de mantras, la cosmologia del so i la relació del so amb el llenguatge estudiant Naad ioga ( ioga del so) amb Quim Altés, Surinder Singh i Mark Dyczkowski. Per compendre amb més profunditat l’hindusime i els Darshanas , els sistemes filosòfics de la India , estudio un parell d’anys llengua i literatura Sànscrita a la Universitat de Barcelona amb la Dra.Ma.Elena Sierra. Al 2015 em trasllado a Berlín, i durant els anys que visc en aquella ciutat tinc la gran sort de rebre ensenyances sobre el ioga del so, la veu i el cant amb l’Amelia Cuni.
I inevitablement, continuo practicant, estudiant i dedicant-me a la transmissió de l’ensenyança d’aquest saber mil·lenari.

Mostra els detalls

Data:
23/11/2019
Hora:
10:00 - 12:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzadors

L’Holístic
Zoe

Recinte

L’Holístic
Carretera de la Pobla, 157
Vilanova del Camí, Espanya
+ Mapa de Google
Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.